Tancar
 • PREMIS 2021

  Reconeixement al talent i a l’aposta per la innovació

  El 2021 les categories dels Premis Piscina & Wellness es van estructurar basant-se en tres eixos: benestar, salut i comunitat. D'aquesta manera, es van reconèixer els projectes de nova construcció o rehabilitats que donaven resposta a una d'aquestes tres necessitats de demanda. Els Wellness Experience i el Concurs Internacional d'Arquitectura per a Estudiants van ser els altres dos certàmens que va convocar el saló.

  01. Guanyadors Premis Piscina & Wellness Barcelona

  Producte més innovador en connectivitat
  Neolysis 2 UV Electròlisi Salina Astralpool – Fluidra
  Per la seva pantalla tàctil Oled útil amb la qual pots fer el seguiment dels paràmetres principals i de 4 relés de sortida per gestionar altres perifèrics de la piscina. Aquest producte permet controlar totes les funcions mitjançant el mòbil i és compatible amb la domotització de la plataforma de piscina Fluidra.
  Guanyador
  Producte més innovador en sostenibilitat
  EPS Pools - Hydra System Pools
  Per aportar beneficis en matèria de sostenibilitat i usabilitat. Aquest sistema modular per a la construcció de piscines comporta una reducció de pes estructural, estalvi energètic en gots climatitzats, ràpida instal·lació, facilitat d'instal·lació a llocs complexos i personalització sense límits.
  Guanyador
  Piscina és benestar

  CATEGORIA DIVERSIÓ AQUÀTICA

  Zamá Fun Area - Badia Príncep Grand Tulum - Grup Piñero
  Per la creativitat i la imaginació a l'hora de crear un entorn únic i diferencial per a l'oci infantil i familiar, recuperant la història i experimentant l'origen de la cultura maia.
  Guanyador
  Piscina és benestar

  CATEGORIA RELAXACIÓ AQUÀTICA

  Hotel Punta Caliza - Estudi Macías Peredo
  Per la seva arquitectura, per la piscina i pels passadissos inundats, que captiven els viatgers quan s'allotgen en aquest petit hotel de disseny ubicat a l’illa Holbox, a Mèxic.

  Guanyador
  Piscina és salut

  CATEGORIA ESPORT AQUÀTIC

  Alaïa Bay – Alaïa SA
  Per convertir-se en la primera piscina de surf a Europa continental ubicada als Alps suïssos, oferint una experiència completa i única per a tota mena de clients, i ser en si mateixa destinació turística.
  Guanyador
  Piscina és salut

  CATEGORIA TRACTAMENT AQUÀTIC

  Unitat de Teràpia Aquàtica – Hospital Fundació San José
  Per albergar un espai destinat exclusivament a l'ús terapèutic per donar una resposta eficaç a l'àmbit de la rehabilitació de pacients neurològics.
  Guanyador
  Piscina és comunitat
  Aquaticum Debrecen
  Per crear una experiència 3D immersiva única. Inspirant-se en l'entorn natural i en els elements històrics i socials, creen un concepte arquitectònic centrat en l'aspecte vivificant de l'aigua i el bosc circumdant, reflectint-se a les superfícies horitzontals i verticals de l'spa.
  Guanyador
  Menció especial a la Fundació Fluidra i al seu president, Joan Planes
  A la tasca i impuls innovador que el president de la Fundació Fluidra i fundador de l'empresa, Joan Planes, ha donat al sector al llarg de la seva trajectòria, àmpliament reconeguda.
  MENCIÓ

  02. Guanyadors Premis Wellness Experience

  Millor spa
  Aqva banys romans - Banys termals, Girona
  Pel seu exclusiu circuit de banys amb tres piscines a temperatures diferents, rememorant la tradició romana, en un espai amb 2.000 anys d'història. El visitant pot complementar el circuit amb massatge i també disposa de hammam, pediluvium i sala d’haloteràpia.
  Guanyador
  Millor resort
  Les Caldes Villatermal – Astúries
  A la tasca i a l’impuls innovador que el president de la Fundació Fluidra i fundador de l'empresa, Joan Planes, ha donat al sector al llarg de la seva trajectòria, àmpliament reconeguda.
  Guanyador
  Millor centre de talassoteràpia
  Thalasia Costa de Múrcia Hotel & Spa
  Per la seva utilització de l'aigua de mar natural com a font de salut i de benestar aplicada a piscines marines, circuit marí massatge Thalasia, llims marins o en fisioteràpia aquàtica.
  Guanyador

  03. Guanyadors Concurs Internacional d'Arquitectura

  Primer premi
  Santuari aquàtic - Meiji University, Japó
  Per percebre el futur de l'arquitectura com un element integrat al món natural i els seus principis amb la font de l'edifici existent. Com indica el seu nom, l'espai vol ser un santuari, un espai on l'aigua serveix de mitjà per generar nova vida.
  Guanyador
  Segon premi
  Barcelona Water Park - Zhejiang University of Technology – Xina
  Per la seva creació d'un espai singular prenent com a referència els antics banys romans, habilitant espais tancats perquè les persones es reuneixin i passadissos al voltant de les zones de bany, tot envoltat de parets que representen la forma que creen les onades d'aigua.
  Guanyador
  Tercer premi
  The flow - Chongqing University, Xina

  Per inspirar-se en les formes que creen les gotes d'aigua en ajuntar-se, dividir-se i xocar, i plasmar-ho en un espai que combina un parc a l'exterior per poder gaudir de l'entorn de la Sagrada Família i un spa subterrani sostenible que aprofita l'aigua de la pluja.
  Guanyador

  GLOBAL INNOVATION PARTNER